Službene web stranice Invalidskog odbojkaškog kluba "Zagreb"  

HOMEO KLUBUEKIPANATJECANJAKONTAKTZAGREB OPENFOTOKALENDAR

l

 

 

Objavljeno: 11.10.2018. godine

IOK ZAGREB OSVAJAČ 12. MEMORIJALNOG KUPA HRVATSKE U SJEDEĆOJ ODBOJCI

 

06. i 07. listopada 2018., održan je 12. memorijalni Kup Hrvatske u sjedećoj odbojci, u Zadru. Kup se odigrao u dvorani ŠC Višnjik, na dva terena. Na 12. Kupu je sudjelovalo ukupno 13 ekipa iz Hrvatske (12 klupskih, te ženska reprezentacija Hrvatske u sjedećoj odbojci). Po nekima neočekivani osvajač ovogodišnjeg Kupa, IOK ''Zagreb'', je pokazao konzistentnost u svome radu, te je dokazao da i dalje pripada u sam vrh sjedeće odbojke. Iako za klub nisu nastupali igrači iz ''snažne'' prve postave kao što to inače biva, što pridonosi još veću zadovoljštinu i značaj ovoj pobjedi, nastupali su mlađi igrači koji su opravdali pruženo povjerenje, te su pokazali da ih se nikako ne smije podcijenjivati. Prvi dan su igrači Zagreba svladali sve protivnike u skupini sa rezultatom 2:0 (protivnici su bili: KISO ''Karlovac'', KISO ''Hrabri'' i KSO ''Sisak''), dok su idućeg dana sa rezultatom 2:1 savladali trenutnog prvaka Hrvatske OKI ''Marsonia'', te u finalu savladali KSO ''Knin '95'' sa rezultatom 3:0, te su pokazali da nas očekuje još jedna zanimljiva sezona u HLSO.

 

 

Jedna od zanimljivosti ovog kupa, je nastup najnovijeg kluba i člana HSSO – KISO Karlovac. Mješovita i vesela ekipa iz Karlovca, svoj premijerni nastup su okončali na posljednjem 13. mjestu, no svojim korektnim nastupom su zasluženo osvojili i pehar za Fair play. Mješovita ekipa KISO Karlovac koja se sastoji od ženskih i muških igrača, te osoba koje nemaju invaliditet i osoba sa invaliditetom, je definitivno pokazala svoj potencijal, te nam se čini da će se uskoro ravnopravno boriti za bodove sa ostalim ekipama u HLSO, čim savladaju kretanje i naviknu se na sjedeću odbojku.  

 

Za IOK ''Zagreb'' su nastupali:

Siniša Miličević (kapetan), Nenad Ilibašić, Anto Krišto, Toni Prekpaljaj, Darko Barić, Ivan Ćosić, Miljenko Stipaničev, Ivan Katanušić, Zoran Prce, Mile Ćorluka.

 

Konačni poredak 12. Kupa Hrvatske:

1. IOK ''Zagreb''

2. KSO ''Knin '95''

3. ŠIOK ''HVIDRA Osijek''

4. OKI ''Marsonia''

5. KSO '' Sisak''

6. OKI ''Zadar''

7. OKI ''Split''

8. KSO ''Šibenik''

9. KISO ''Hrabri''

10. OKI ''Novska''

11. KSO ''Vukovar''

12. Ženska Reprezentacija

13. KISO ''Karlovac''

 

rezultati: https://www.hsso.hr/rezultati.html

 

 

 

 

HOME | O KLUBU | EKIPA | NATJECANJA | KONTAKT | ZAGREB OPEN | LINKOVI | FOTO GALERIJA | SPONZORI

 

 Invalidski odbojkaški klub "Zagreb"©  2006-2017