Sjajan uspjeh Zagreba i Agrama na turniru u Češkoj

Proteklog vikenda igrači Invalidskog odbojkaškog kluba „Zagreb“ i Kluba sjedeće odbojke „Agram“ sudjelovali su na međunarodnom turniru u sjedećoj odbojci „SITTING COMET 2017“ u Pragu. U  konkurenciji 8 klubova iz Italije, Njemačke, Češke i Hrvatske osvojili su prvo i drugo mjesto. Prvog dana natjecanja Zagreb je u grupi B pobijedio Parmu (Italia), Leipzig (Njemačka), Mix tim (IT, D, CZ), a Agram u grupi A  Hamburg (Njemačka), Missagliu (Italia) i Kometu (Češka Republika). U polufinalu Zagreb je sa 2:0 pobijedio Hamburg, a Agram istim rezultatom Leipzig.   U utakmici za treće mjesto Leipzig je sa 2:0 savladao Hamburga, a u Finalu je Zagreb sa istim rezultatom pobijedio Agram.  

Dojmovi igrača Zagreba i Agrama su fantastični, odlična organizacija,  ljubazni domaćini, odličan smještaj i hrana, sve za pet, baš kao i ostvaren rezultat koji je potvrda odličnog rada u oba kluba.

više o turniru i fotografije možete pogledati na https://www.facebook.com/pg/skkometapraha/photos/?tab=album&album_id=1438518636242513