Proteklog vikenda, ekipa IOK ”Zagreb” sudjelovala je na 12. međunarodnom turniru LE-CUP u Leipzigu. Na turniru je sudjelovalo 14. ekipa iz Njemačke, Ukrajine, Češke i Hrvatske. Prvi dan se razigravalo po skupinama, gdje je IOK ”Zagreb” osvojio prvo mjesto u skupini C bez izgubljenog seta, te opravdao status nositelja skupine.

Drugi dan se razigravalo za poredak. U četvrtfinalnom ogledu Zagrebaši su bez ikakvih poteškoća savladali ekipu SK Kometa Praha iz Češke sa rezultatom 2:0. U drugim četvrtfinalnim utakmicama, od istaknutijih rezultata je bila pobjeda Dresdner SC 1898 protiv aktualnih prvaka Njemačke Bayer 04 Leverkusen, rezultatom od 2:1. Polufinalne utakmice su odigrali Dresdner SC 1898 i Slavutych (UKR), te IOK ”Zagreb” i Landesauswahl Rheinland-Pfalz. Igrači Dresdnera su pobijedili Slavutych iz Ukrajine (u kojoj igraju svi reprezentativci Ukrajine koji su aktualni vice prvaci Europe) rezultatom 2:1, dok su Zagrebaši rezultatom od 2:0, savladali ekipu Landesauswahl Rheinland-Pfalz. U finalnoj utakmici IOK Zagreb je odličnom igrom pobijedio jaku ekipu Dresdner SC 1898, te osvojio turnir bez izgubljenog seta, dok su Landesauswahl Rheinland-Pfalz pobijedili Slavutych 2:1 te osvojili 3. mjesto na ovom jakom turniru. Po riječima domaćina, a i po samoj kvaliteti odigranih utakmica, ovo je do sada bilo najbolje i najjače izdanje LE-CUP-a, što govori da se rad IOK ”Zagreb” odvija u pravom smjeru. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Ćosić (IOK ”Zagreb”).

Za Zagreb su nastupili: S. Miličević (kapetan), D. KasapN. IlibašićA. KrištoE. ZdionicaI. ĆosićM. Dragičević (trener – igrač), te A. Mihaljević (trener).

Konačni poredak turnira:

 1. IOK ”Zagreb” (CRO)
 2. Dresdner SC 1898 (GER)
 3. Landesauswahl Rheinland-Pfalz (GER)
 4. Slavutych (UKR)
 5. Bayer 04 Leverkusen (GER)
 6. BV Leipzig (GER)
 7. SK Kometa Praha (CZE)
 8. Anpfiff Hoffenheim (GER)
 9. Dresdner SC 1989 II (GER)
 10. HSV Medizin Magdeburg (GER)
 11. Ženska reprezentacija Njemačke
 12. TH Eilbeck Hamburg
 13. SCC Berlin
 14. SK Kometa Praha II